Master class Building Acoustics in Boston

Informatie
Datum

Onze volgende master class ‘Building Acoustics’ (Engelstalig) vindt plaats van 22 tot en met 24 juni 2017. De master class zal worden gehouden in Boston, USA, in de drie dagen voorafgaand aan de internationale conferentie Acoustics ’17, dat dit jaar in Boston plaatsvindt. De master class wordt georganiseerd door Level Acoustics & Vibration in samenwerking met Acentech.

Tijdens de master class wordt dieper ingegaan op het onderwerp bouwakoestiek. Drie dagen lang passeren theoretische kennis en praktijk de revue onder leiding van twee bekende masters die hun sporen in het vak hebben verdiend: Prof. Eddy Gerretsen uit Nederland en Dr. Jim Moore uit de Verenigde Staten. De focus van de master class ligt op het begrijpen hoe energie wordt overgedragen in constructies en wat dit betekent voor de transmissie en demping van constructiegeluid. Lezingen zullen worden afwisseld met meet- en rekenworkshops. De master class biedt de kans om unieke kennis op te doen en het onderwerp in detail te bestuderen en bespreken.

Voor meer informatie kunt u de Leaflet Master Class Building Acoustics 2017 (Engelstalig) downloaden en het Registratieformulier. Wilt u meer weten over onze eerdere master classes? Dat kunt u vinden op onze website.

Als u vragen heeft of over onze master class of meer wilt weten over al onze master classes kunt u ons contactformulier beneden aan deze pagina invullen.

 

Aankondiging

De master class is tot nader order uitgesteld. Vult u hieronder uw contactgegevens in als u op de hoogte wilt worden gehouden van deze master class.

Contact

Wilt u meer weten over onze volgende master class of heeft u een vraag?

Level Acoustics & Vibration BV
De Rondom 10
5612 AP Eindhoven
Nederland

Laboratorium voor Akoestiek / Echo
TU/e campus nr. 28

info@levelav.nl
+31 (0)40-2472700

KvK nr. 17196196
BTW nr. NL 817 010 476 B01