Kennisoverdracht

Informatie

Level Acoustics & Vibration is een onderzoeks- en adviesbureau. Wij ontwikkelen kennis en passen dit toe in onze projecten. Daarnaast is één van onze missies ook het delen en verspreiden van kennis op het gebied van de akoestiek, zowel in architectuur als in de stedelijke omgeving en op het gebied van trillingen. Dit opleiden gebeurt in verschillende vormen en soms in samenwerking met de groep Building Acoustics van de TU/e. Sommige rekenmodellen die door ons zijn ontwikkeld worden verspreid door onze dochteronderneming Level.Tools.

 

We hebben onderwijs- en meetfaciliteiten in het Laboratorium voor Akoestiek, waar studenten in de breedste zin van het woord zowel theorie als praktijk kunnen leren, op alle niveaus van deskundigheid en zowel in het Nederlands als het Engels. Bezoek onze Faciliteiten pagina voor meer informatie over het Laboratorium voor Akoestiek.

 

Een overzicht van de onderwerpen en activiteiten die we in termen van kennisoverdracht behandelen en uitvoeren worden hieronder gegeven.

Onderwerpen
Activititeit
Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Level Acoustics & Vibration BV
De Rondom 10
5612 AP Eindhoven
Nederland

Laboratorium voor Akoestiek / Echo
TU/e campus nr. 28

info@levelav.nl
+31 (0)40-2472700

KvK nr. 17196196
BTW nr. NL 817 010 476 B01